Energieke Director Cybersecurity met blik naar buiten

Je werkweek start op maandagochtend met het mt-overleg. Daarna volgen nog wat andere interne gesprekken: met de operationeel manager van jouw unit, met de teamleider van de gedragspsychologen, met Sales over de nieuwe strategie, met HR over de vacature die ingevuld moet worden. De rest van de week ben je veel op pad. Dinsdag spreek je op een conferentie. Woensdagochtend zit je bij een mogelijke nieuwe strategische partner aan tafel. Samen bespreken jullie welke samenwerkingsmogelijkheden er zijn op het gebied van cybersecurity. Woensdagavond word je gebeld: een calamiteit bij een klant. Deze week heb je namelijk ook piketdienst. Je regelt snel dat je collega’s bij de klant aan de slag kunnen. De volgende dag praat je je collega-director van de unit Riskmanagement bij over de calamiteit. Vrijdag ga je samen met een collega op gesprek bij een grote klant met een vraagstuk waarbij cybersecurity een rol speelt. ’s Middags werk je nog verder aan je strategische salesplan. En dan … dan is het tijd voor weekend. Voor deze uitdagende en zeer dynamische werkweek zoeken wij een energieke Director Cybersecurity.

Wat houdt de functie precies in?

We zoeken een boegbeeld van Hoffmann op het cybersecurity dossier. Wat je onder andere gaat doen:

 • Je onderhoudt de contacten met de pers en met strategische opdrachtgevers van Hoffmann Cybersecurity.
 • Je brengt de brede integrale aanpak van Hoffmann en ons unieke gedragsportfolio goed over naar de verschillende stakeholders in het bedrijfsleven, de media en de overheid. Je gebruikt je brede netwerk om het thought leadership van met name het Hoffmann gedragsprogramma verder uit te bouwen.
 • Je zoekt actief kansen om strategische partnerships aan te gaan en Cybersecurity te laten groeien. Samen met de partners ontwikkel je nieuwe proposities op basis van de marktvraag.
 • Je verzorgt extern presentaties over relevante onderwerpen binnen het vakgebied cybersecurity. Of je geeft een inhoudelijk inbreng bij actualiteitenprogramma’s.
 • Samen met de operationeel manager stuur je de unit Cybersecurity binnen Hoffmann aan. De taken van de operationeel manager zijn vooral operationeel/tactisch, jouw taken zijn vooral tactisch/strategisch. Je bent bijvoorbeeld financieel verantwoordelijk voor het bereiken van de omzet- en margedoelstellingen uit de begroting. Ook stuur je intern op de uitvoering van de geformuleerde cybersecuritystrategie en het bijbehorende groeipad.
 • Je werkt regelmatig samen met je collega-directors. Je weet de dienstverlening van Hoffmann Cybersecurity goed te verbinden met Hoffmann Bedrijfsrecherche en Hoffmann Riskmanagement.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde WO-opleiding in een voor informatiebeveiliging relevant vakgebied.
 • Je hebt het diploma Particulier Onderzoeker of bent bereid de opleiding daarvoor te volgen.
 • Je voelt je vrij om voor de camera context te geven bij actualiteiten.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met informatiebeveiliging.
 • Als je ervaring hebt met fraude en risk management is dat een pré.
 • Ook relevante certificeringen zoals CISM, CISSP, CISO zijn een pré.
 • Je beschikt over deze competenties: strategische denkkracht – analytisch denkvermogen – daadkracht – verbindend leiderschap – communicatief sterk – zelfstandig – initiatiefrijk.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel gesproken als geschreven).

Wat bieden wij je?

 • Een fulltime functie binnen een deskundige organisatie die continu aansluiting zoekt bij ontwikkelingen binnen onze vakgebieden. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Blijkt dat je geschikt bent voor de functie en heb je het diploma Particulier Onderzoeker op zak? Dan is onze intentie om je jaarcontract te verlengen.
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld.
 • Een leaseauto.
 • Een onkostenvergoeding die passend is bij de functie.
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over Hoffmann?

Hoffmann maakt zich sterk voor de veiligheid van onze opdrachtgevers. Oplossingsgericht als het moet, dankzij onze doorgewinterde bedrijfsrechercheurs en adviseurs. Integer, objectief en altijd direct beschikbaar. Maar liever nog voorkomen we een incident of een crisis. Hoe? Door preventief cybersecurity en riskmanagement in te zetten. Binnen onze integrale aanpak is de unit Cybersecurity volop aan het groeien. Daarmee sluiten we aan op de behoeften van de markt op het gebied van cyberweerbaarheid gericht op de organisatie, mens en techniek. Vanuit Hoffmann besteden wij naast de technische aspecten van informatiebeveiliging ook aandacht aan de procedurele en menselijke kant. Omdat informatiebeveiliging een specialisme is, bestaat onze unit Cybersecurity uit technische experts én uit sociaal psychologen. Vooral op de menskant heeft Hoffmann een uniek portfolio ontwikkeld waarbij wij op zoek gaan naar de oorzaken van het ontbreken van cyberveilig gedrag. Op basis hiervan adviseren wij specifieke interventies die deze oorzaken wegnemen.

Kom jij ons gedreven team versterken?

Je kunt jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen naar vacatures@hoffmannBV.nl, ter attentie van Martijn van de Beek, Algemeen Directeur Hoffmann. Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Martijn van de Beek via (088) 298 66 00 of info@hoffmannbv.nl. Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.