Partners

Om u nog beter te helpen werkt Hoffmann samen met gespecialiseerde partners, waaronder Capra Advocaten, GGN Mastering Credit, Lexence Advocaten en Notarissen, Parcival Crisis, QSight IT, Facilicom en Trigion.

QSight IT

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, security, storage en cloud. Organisaties uit de sectoren financiële dienstverlening, industrie, overheid, retail, zakelijke dienstverlening, zorg en overige branches behoren tot de klantenkring van QSight IT. Het aanbod omvat, naast het leveren en integreren van IT technologie, ook een compleet scala aan proactieve consultancy, support- en beheerdiensten.

Meer weten over QSight IT? Kijk op www.qsight.nl

Parcival Crisis

Parcival helpt organisaties zich optimaal voor te bereiden op een crisis. Maar ook wanneer een organisatie daadwerkelijk geconfronteerd wordt met een crisis staan de experts van Parcival klaar voor directe ondersteuning.

Parcival is gespecialiseerd in crisismanagement, crisiscommunicatie en business continuity management.  

Meer weten over Parcival? Kijk op www.parcivalcrisis.com

Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor en biedt hoogwaardige oplossingsgerichte juridische ondersteuning, op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht. De ruim 125 professionals van Lexence werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners. Dit kenmerkt Lexence. Lexence is een onafhankelijk kantoor dat waar zinvol andere adviseurs inschakelt in het binnen- en buitenland. Lexence kan daarvoor onder meer gebruik maken van haar Meritas-netwerk, een hoogwaardig wereldwijd juridisch netwerk van onafhankelijke kantoren.

Meer weten over Lexence Advocaten en Notarissen? Kijk op www.lexence.com  

GGN

Met 14 eigen incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren verspreid over het land en 1.000 medewerkers, onder wie ruim 100 gerechtsdeurwaarders, 400 incassospecialisten en 35 juristen, is GGN de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland. De marktleider loopt ver vooruit als het gaat om innovaties en digitalisering.

GGN biedt bedrijven alle diensten die nodig zijn om rekeningen betaald te krijgen. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer tot en met incasso. Daar hoort ook de inzet van een gerechtsdeurwaarder bij. Bij alles wat het doet maakt GGN effectief gebruik van gedetailleerde en branchespecifieke kennis van debiteuren en hun betaalgedrag. Daarbij staat altijd de mens centraal, want voor GGN is én blijft iedereen van waarde.

Meer weten over GGN? Kijk op www.ggn.nl

Capra Advocaten

Capra werkt in het publieke domein. Capra Advocaten is al sinds 1928 hét kantoor als het gaat om arbeidsverhoudingen in het publieke domein: Overheid, Onderwijs & Cultuur en Zorg. Onze advocaten zijn actief op diverse werkterreinen en kunnen vanuit hun ervaring antwoord geven op een breed scala aan vragen. Of het nu gaat om het ambtenarenrecht of arbeidsrecht, om reorganisaties of medezeggenschap, bestuurlijke samenwerking of integriteit: wij hebben de juiste kennis in huis. Bij Capra werken ruim 30 advocaten.

Meer weten over Capra Advocaten? Kijk op www.capra.nl

Facilicom Services Group

Sinds 2011 is Hoffmann een zelfstandig onderdeel binnen de Facilicom Services Group, specialist in facilitaire dienstverlening. Deze dienstverlening wordt aangeboden vanuit de labels Trigion (beveiliging), Gom (schoonhouden), Prorest (catering) of integraal vanuit het label Facilicom Solutions.

Meer weten over Facilicom? Kijk op www.facilicom.nl.

Trigion

Als marktleider op het gebied van bedrijfsrecherche en fraudepreventie sluit Hoffmann perfect aan op de dienstverlening van Trigion, dé partner die veiligheid creëert. Met ruim 7.000 medewerkers en een grote diversiteit aan diensten is Trigion het meest toonaangevende en meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland.

Meer weten over Trigion? Kijk op www.trigion.nl