Proactieve Marketing- en salesmedewerker

Je werkweek begint samen met je collega op maandagochtend. Na bijgepraat te zijn over het weekend begin je met het inventariseren van de offertes die begin deze week naar de klant moeten worden verstuurd. Je belt met een aantal salescollega’s die afgelopen vrijdagmiddag nog bij een klant zijn geweest. Je bent zo helemaal bijgepraat en kunt aan de slag. Die middag gaan er drie offertes tip-top de deur uit. De volgende dag duik je in de LinkedIn-campagne die we hebben uitgezet. Je kijkt naar de resultaten tot nu toe. Je legt de Director Marketing & Sales, Collin, een aantal acties voor waarmee je een nog beter resultaat denkt te bereiken. ’s Middags staat het overleg met de tenderdesk van Trigion gepland  om de puntjes op de i te zetten van een grote tender waaraan je hebt meegewerkt. Op woensdag overleg je met één van onze partners. Je organiseert met deze partner een evenement op het gebied van cybersecurity. Dat betekent regelmatig afstemmen en een hoop regelen. Een groot deel van de dag ben je daarmee bezig. De rest van de week komen er nieuwe offerteaanvragen bij waarmee je aan de slag gaat en bel je de offertes die begin van de week verstuurd zijn nog even na. Daarnaast werk je mee aan de Hoffmann Tips die binnenkort verstuurd moet gaan worden. Ook maak je een plan voor de blogs die we de komende maanden willen schrijven en verspreiden. En tussendoor houd je nauw contact met je salescollega’s van de buitendienst, klanten en partners.

Wat houdt de functie precies in?

We zoeken een spin in het web die meehelpt om onze marketing en sales naar een hoger plan te brengen.

Je hebt veel contacten binnen de organisatie; met collega’s van Sales maar ook met collega’s van de units Bedrijfsrecherche, Riskmanagement en Cybersecurity. Je onderhoudt contacten met klanten en partners van Hoffmann en werkt intensief samen met de Salesconsultants om onze commerciële doelstellingen te behalen. Denk hierbij onder andere aan het opstellen en beheren van offertes, het beheren van relaties en het plannen van afspraken. Je houdt de (verkoop)gegevens in CRM bij en analyseert deze.

Verder ondersteun je bij marketingactiviteiten die nodig zijn om Sales te laten groeien. Denk onder andere aan het organiseren van events voor klanten (onder andere in samenwerking met onze partners), het schrijven van teksten voor de website, brochures en andere communicatiemiddelen. Daarnaast schrijf en verspreid je blogs en houd je je bezig met het opzetten en realiseren van videomarketing. Je beheert en analyseert Google Adwords en Google Analytics; deze systemen hebben dan ook geen geheimen voor je.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bijvoorbeeld in een binnendienst- of in een marketingfunctie.
 • Je bent proactief, gewend om zelf verantwoordelijkheid te nemen en aan de slag te gaan. Je ziet wat er moet gebeuren om onze kwaliteit bij marketing en sales te verbeteren.
 • Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële instelling.
 • Je bent flexibel in je werktijden. Als het nodig is, begin je een keer vroeg of werk je ’s avonds voor een event; geen 9-tot-5-mentaliteit dus.
 • Je bent creatief en enthousiast. Zo heb je bijvoorbeeld ideeën over videomarketing en hoe we dat op kunnen zetten. Je weet anderen door jouw enthousiasme mee te krijgen in je ideeën.
 • Je bent zeer goed in de Nederlandse taal (zowel gesproken als geschreven).
 • Engels is een pré.

Wat bieden wij je?

 • Een functie voor 24 - 32 uur binnen een deskundige en gezellige organisatie. Een dynamische functie die je voor een deel nog zelf vorm kunt geven.
 • In eerste instantie bieden we je een jaarcontract aan. Blijkt dat je geschikt bent voor de functie en heb je het diploma Particulier Onderzoeker op zak? Dan is onze intentie om je jaarcontract te verlengen. Het is standaard binnen onze organisatie om de opleiding Particulier Onderzoeker te volgen. We vinden het belangrijk dat je weet hoe het er in ons inhoudelijk werk van recherche aan toegaat.
 • Een marktconform salaris met 10% vakantiegeld.
 • Een uitgebreid pakket met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten over Hoffmann?

Hoffmann maakt zich sterk voor de veiligheid van onze opdrachtgevers. Oplossingsgericht als het moet, dankzij onze doorgewinterde bedrijfsrechercheurs en adviseurs. Integer, objectief en altijd direct beschikbaar. Maar liever nog voorkomen we een incident of een crisis. Hoe? Door preventief cybersecurity en riskmanagement in te zetten. Wij gebruiken een integrale aanpak, omdat we geloven in een wisselwerking tussen mens, techniek en proces. We helpen organisaties om de zwakste schakel (vaak het menselijk handelen) sterk te maken.

Kom jij ons gedreven team versterken?

Je kunt jouw schriftelijke sollicitatie met uitgebreid curriculum vitae sturen naar vacatures@hoffmannBV.nl, ter attentie van Monique Thiel, HR Business Partner. Heb je eerst nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Collin Geelen, Director Marketing & Sales. Je bereikt hem via (088) 298 66 00 of info@hoffmannbv.nl.

Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.