Teamleider tactische recherche

Hoffmann is hét toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau in Nederland voor het (inter-)nationale bedrijfsleven en de overheden. Met ruim 55 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in al zijn facetten richten onze huidige activiteiten zich op bedrijfsrecherche, cybersecurity en riskmanagement.

Inhoud van de functie
Als teamleider van de unit Bedrijfsrecherche ben je operationeel leidinggevende en geef je vanuit de inhoud leiding aan de onderdelen Observatie, Techniek, Recherche en Repressief Digitaal (20 fte).

Je verricht coördinerende werkzaamheden op het gebied van de planning en werkverdeling en bent hiertoe actief inhoudelijk betrokken bij de lopende onderzoeken.

Vanaf het moment van toewijzing van een onderzoek ben je (financieel) verantwoordelijk voor de uitvoering van (interne) complexe onderzoeken en het beheer hiervan. Je bewaakt de voortgang van de dossiers en borgt of de onderzoeken worden uitgevoerd binnen de wettelijke kaders en conform de branchecode. Ook het lezen en corrigeren van rapportages behoort tot de werkzaamheden. Met betrekking tot de medewerkers fungeer je als aanspreekpunt met betrekking tot lopende onderzoeken, voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken en coach je de medewerkers op kwalitatieve en commerciële aspecten van het werk.

Je evalueert afgeronde onderzoeken en handelt daar waar nodig klachten af eventueel in samenwerking met de Unitmanager. Je onderneemt commerciële activiteiten bij lopende onderzoeken. Denk hierbij aan de verkoop van aanvullende opdrachten en het signaleren van kansen voor de andere Units van Hoffmann.

Je kent de producten en de diensten van Hoffmann en weet dit aan anderen over te dragen. Je schrijft vakinhoudelijke artikelen, signaleert nieuwe ontwikkelingen in de markt binnen het vakgebied en houdt vakliteratuur bij.

Wie zoeken wij?
Allereerst beschik je over een HBO diploma. Verder is het voor deze functie noodzakelijk dat je over ruime ervaring beschikt op het gebied van opsporing en recherche én met een leidinggevende functie. Je bent bekend met gedragswetenschappen en verhoortechnieken en je hebt kennis van het inzetten van technische hulpmiddelen bij rechercheonderzoeken. Uiteraard beschik je over enige kennis van de privacywetgeving.

Je bent zelfredzaam maar geen solist. Je weet mensen in hun kracht te zetten door ze de juiste uitdaging te bieden. Als leidinggevende weet je verschillende stijlen te hanteren. Je bent een ondernemer; je ziet kansen en weet ze te benutten.

Je vervangt de unitmanager bij diens afwezigheid en draagt bij tot verhoging van omzet en rendement van de unit. Organisatorisch val je onder de verantwoordelijkheid van de unitmanager.

Wat kunnen wij jou bieden?
  • een fulltime functie op basis van 40 uur per week;
  • een aanstelling op basis van een jaarcontract met een optie tot verlengen;
  • een vakantietoeslag van 10%;
  • een bonusregeling op basis van geleverde prestaties;
  • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een leaseauto, telefoon en laptop;
  • vrijwillige deelname aan onze pensioenverzekering (beschikbare premie regeling) van ZwitserLeven.
  • een onkostenvergoeding en een bruto tegemoetkoming ziektekostenverzekering.

Solliciteren?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Martijn van de Beek, directeur, op telefoonnummer 088-298 66 00. Je heldere motivatie met uitgebreid curriculum vitae kan je tot en met 3 november 2017 sturen naar vacatures@hoffmannbv.nl, t.a.v. Monique Thiel, HR Business Partner. Een uitgebreid antecedentenonderzoek maakt deel uit van onze selectieprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern uitgezet.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt absoluut niet op prijs gesteld!