Teamleider afdeling Cybersecurity

Hoffmann is hét toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau in Nederland voor het (inter-)nationale bedrijfsleven en de overheden. Met ruim 55 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in al zijn facetten richten onze huidige activiteiten zich op bedrijfsrecherche, cybersecurity en riskmanagement.

Inhoud van de functie

Als teamleider van de unit Cybersecurity ben je operationeel leidinggevende en geef je vanuit de inhoud leiding aan de pentesters, consultants informatiebeveiliging, gedragswetenschappers (psychologen) en de externe consultants.

Je verricht coördinerende werkzaamheden op het gebied van de planning en werkverdeling en bent hiertoe actief inhoudelijk betrokken bij de lopende projecten. Je maakt daarnaast verbindingen naar de andere expertisegebieden binnen Hoffmann: bedrijfsrecherche en riskmanagement. Zo help je onze organisatie verder groeien en onze positie binnen cybersecurity te versterken.

Vanaf het moment van toewijzing van een project aan een medewerker ben je (financieel) verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project en het beheer hiervan. Je bewaakt de voortgang van de projecten en checkt of deze op het juiste kwaliteitsniveau uitgevoerd zijn. Ook het lezen en reviewen van rapportages behoort tot de werkzaamheden. Met betrekking tot de medewerkers fungeer je als aanspreekpunt met betrekking tot lopende projecten, voer je functionerings- en
beoordelingsgesprekken en coach je de medewerkers op kwalitatieve en commerciële aspecten van het werk.

Je evalueert afgeronde onderzoeken met opdrachtgevers en handelt daar waar nodig eventuele klachten af. Je onderneemt commerciële activiteiten bij lopende onderzoeken. Denk hierbij aan de verkoop van aanvullende opdrachten en het signaleren van kansen voor de andere units van Hoffmann.

Tot slot help je de interne processen binnen het team verder te professionaliseren en structureren.

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om een team van gedreven professionals aan te sturen en dit team verder door te ontwikkelen. Om dit te kunnen doen moet je een teamspeler zijn en het leuk vinden om te bouwen en te ontwikkelen. Om als vakman een sparring-partner te kunnen zijn zowel op de inhoud als in het commerciële klantcontact beschik je minimaal over een HBO diploma en heb je aantoonbare kennis
over informatiebeveiliging.

Je bent zelfredzaam maar geen solist. Je weet mensen in hun kracht te zetten door ze de juiste uitdaging te bieden. Als leidinggevende weet je verschillende stijlen te hanteren. 

Je vervangt de Director Cybersecurity bij diens afwezigheid en draagt bij tot verhoging van omzet en rendement van de unit. Organisatorisch val je onder de verantwoordelijkheid van de Director Cybersecurity

Kom jij ons gedreven team versterken?

Naast een marktconform salaris met o.a. een leaseauto, een op de functie afgestemde onkostenvergoeding en 10% vakantiegeld, hebben wij een uitgebreid pakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

In eerste instantie betreft het een jaarcontract, dat bij gebleken geschiktheid en
behalen van de opleiding Particulier Onderzoeker verlengd wordt.

Solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Petra Oldengarm, Director Cybersecurity, op telefoonnummer 088-298 66 00.
Wij hechten waarde aan goede oriëntatie op de functie aangezien dit de kwaliteit van de selectiegesprekken enorm verhoogt. Aarzel dus niet om contact op te nemen en vragen te stellen.

Je heldere motivatie met uitgebreid curriculum vitae kan je tot en met 14 januari 2018 sturen naar vacatures@hoffmannbv.nl, t.a.v. Monique Thiel, HR Business Partner. Een uitgebreid antecedentenonderzoek en screening maakt deel uit van onze selectieprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern uitgezet.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!